onsdag 27 februari 2013

En positiv dag....

En positiv dag kallar jag detta inlägg trots att jag upplever att nästan alla dagar är positiva! Jag startade dagen klädd i ny tröja i min absoluta favoritfärg, rosalila kallar jag den. Att vara klädd i favoritfärgen gjorde mig så glad så det överskuggade att jag inte fick äta frukost p g a det årliga kontrollbesöket med provtagning på vårdcentralen. Inte ens högt blodtryck som resulterade i ytterligare medicin, sänkte mitt humör! ;-)
Lite senare tog min kollega Erik och jag en promenad i det fantastiska vårvintervädret till stadshuset där vi skulle ha ett möte med skolchefen Kerstin. Det var mitt första möte med Kerstin och jag kände en omedelbar kontakt. Skolchefen visade sig vara en varm och härlig kvinna som förmedlade ett genuint positivt förhållningssätt till Skoldatateksverksamhet - och även till min person....! Vårt första möte avslutades med en varm kram. Underbart!
Vid arbetsdagens slut fick jag uppleva ännu ett positivt möte med en kollega. Han visade en sådan smittande glädje när han fick veta att jag skulle ge honom lite iPad-utbildning så den här dagen nådde nya euforiska höjder.
....och här sitter jag nu i min lilarosa tröja och njuter och känner mig så privilegierad! 


Inga kommentarer: